Suomi Finland
info@fllsuomi.org

Projekteja

FLL — tiedettä ja tekniikkaa

Robotiikka- ja tiedekasvatus ry järjestää FIRST LEGO Leaguen lisäksi paljon muutakin.

Asimov 2 – Verne. Taitavalle tekijälle

Lataa rakennusohjeet tästä.

Verne. Lataa ohjeet klikkaamalla kuvaa.

Asimov. Ensimmäiset robottini

Yhdistyksen Pekka (Pihola) kirjoitti ensimmäisen suomalaisen LEGO MINDSTORMS -robottikirjan (käännettyjä kyllä löytyy) yhdessä Innokas!-verkoston kanssa. Kirja on erinomainen aloitus kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Klikkaa Asimov-kirjaan. Kirjoittajina Pekka Pihola ja Innokas!-verkosto.

Leirejä ja koulutuksia

Robotiikka- ja tiedekasvatus ry järjestää myös leirejä ja opettajien koulutuksia. Ota yhteyttä info@fllsuomi.org jos haluatta räätälöidä oman kurssin tai valita jonkun olemassaolevista.

Mahtavaa Matematiikkaa 2020

Robotiikka- ja tiedekasvatus (FLL Suomi) osallistuu mahtavaan matematiikan teemapäivään robotiikkamatematiikalla. Hyvää ja mielenkiintoista matemaattista materiaalia jokaiselle kouluasteelle. Linkki materiaaliin on tässä.

Meet and Code 2020

Saimme mahdollisuuden osallistua Meet and Code 2020 -tapahtumaan. Lisätietoja koulutuksesta tulossa, mutta se on online kahteen kertaan. Lisätietoja kalenterista.

Ready-Set-Robot!

Erasmus+ -projektimme yhteistyössä virolaisten, latvialaisten ja ruotsalaisten kanssa tuottaa videomateriaalia sekä FIRST LEGO Leaguesta, että muista robotiikan kisalajeista. Työtä on tehty syksystä 2018 saakka, ja materiaalia alkaa tulemaan julkiseksi keväällä 2020.

Erasmus+ -Agreement nro on 2018-KA201-03.