Suomi Finland
info@fllsuomi.org

Projekteja

FLL — tiedettä ja tekniikkaa

Robotiikka- ja tiedekasvatus ry järjestää FIRST LEGO Leaguen lisäksi paljon muutakin.

Asimov 2 – Verne. Taitavalle tekijälle

Lataa rakennusohjeet tästä.

Verne. Lataa ohjeet klikkaamalla kuvaa.

Asimov. Ensimmäiset robottini

Yhdistyksen Pekka (Pihola) kirjoitti ensimmäisen suomalaisen LEGO MINDSTORMS -robottikirjan (käännettyjä kyllä löytyy) yhdessä Innokas!-verkoston kanssa. Kirja on erinomainen aloitus kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Klikkaa Asimov-kirjaan. Kirjoittajina Pekka Pihola ja Innokas!-verkosto.

Leirejä ja koulutuksia

Robotiikka- ja tiedekasvatus ry järjestää myös leirejä ja opettajien koulutuksia. Ota yhteyttä info@fllsuomi.org jos haluatta räätälöidä oman kurssin tai valita jonkun olemassaolevista.

Meet and Code 2020

Saimme mahdollisuuden osallistua Meet and Code 2020 -tapahtumaan. Lisätietoja koulutuksesta tulossa, mutta se on online kahteen kertaan. Lisätietoja kalenterista.

Python & Java For Teachers

Erasmus+ 2020 -yhteistyöprojektimme on monikansallinen, ja tuottaa Java- ja Python -materiaalia opettajille. Materiaalin valmistuttua linkki tulee tänne.

Project Reference Number: 2020-1-UK01-KA201-079077

Organisation Name: School of Coding Limited

OID: E10046511

Ready-Set-Robot!

Erasmus+ -projektimme yhteistyössä virolaisten, latvialaisten ja ruotsalaisten kanssa tuottaa videomateriaalia sekä FIRST LEGO Leaguesta, että muista robotiikan kisalajeista. Työtä on tehty syksystä 2018 saakka, ja materiaalia alkaa tulemaan julkiseksi syksyllä 2020 (korona hidasti).

Erasmus+ -Agreement nro on 2018-KA201-03.