Suomi Finland
info@fllsuomi.org

Turnaukset

FLL — tiedettä ja tekniikkaa

FIRST LEGO League -turnauksia järjestetään ympäri Suomen niemeä. Suomen mestaruuskilpailuihin pääset alkukilpailujen kautta. Seuraa listausta kauden sivulta tai tapahtumakalenterista.

Koulu- ja aluekilpailut

Karsintaturnauksia järjestetään joko omassa koulussasi tai jossain lähikoulussa. Pääsääntöisesti ne järjestetään yksipäiväisenä tapahtumana.

Koulukarsinnoista pääsee yleensä 2—4 joukkuetta jatkoon.

Etäalkukilpailut

Kausilla 2020 ja 2021 todettiin etäkarsinnat melko hyvin toimivaksi konseptiksi. Toki FLL-henkeä on vaikea saada etäkilpailuissa mukaan, mutta pitkien välimatkojen maassa etäkisojakin tarvitaan.

SM-kisat

Finaaliin kokoontuvat Suomen parhaat kokemaan fiiliksiä toistensa kanssa. Mukana saattaa olla vieraita ulkomailtakin.

Kansainväliset FLL -kisat

FIRST LEGO League on maailmanlaajuinen organisaatio. Osallistumalla siihen Suomessa osallistut koko FIRST LEGO League -perheeseen.

Kansainvälisiä tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa, esimerkiksi Kiinassa, Singaporessa, Unkarissa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa tai Meksikossa. Pärjäämällä hyvin SM-kisoissa, voitte saada mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin tapahtumiin.

Global Innovation Award

Global Innovation Award on parhaimpien tiedeprojektien kansainvälinen kisailu. Loppuhuipentuma on yleensä Yhdysvalloissa.