Suomi Finland
info@fllsuomi.org

Vuosikokous 2019; Robotiikka- ja tiedekasvatus ry

FLL — tiedettä ja tekniikkaa

Vuosikokous 2019; Robotiikka- ja tiedekasvatus ry

Robotiikka- ja tiedekasvatus ry:n vuosikokous on sunnuntaina 20.10. klo 15 Helsingissä.

Tule mukaan vaikuttamaan. Jollet ole yhdistyksen jäsen, liity mukaan. Eli ilmoita halustasi tulla toimimaan suomalaisen robotiikka- ja tiedekasvatuksen puolesta joko sihteerille tai puheenjohtajalle. Myös FLL Suomen info @ fllsuomi.org -osoitteella saat ilmaistua tahtosi.

FLL-toimintaa Suomessa siis pyörittää Robotiikka- ja tiedekasvatus ry, ja sen toimintaan pääset vaikuttamaan vuosikokouksessa. Vuosittain tapahtumia on ainakin toista kymmentä, mukaanlukien robotiikkaleirit, robotiikkakisailut sekä koulutukset ja messuesiintymiset.

Judge gavel
https://all-free-download.com/free-vector/download/judge-gavel_312468.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *