Suomi Finland
info@fllsuomi.org

RePlay-kausi

FLL — tiedettä ja tekniikkaa

RePlay-kausi

Edellisen kisakauden yllätti yllättävä istuminen, kun ainakin meidän koulussa jokunen liikuntatunti muuttui ainekirjoitukseksi. Nyt otetaan liike takaisin, eli FLL-kausi 2020-2021 on siis liikettä ja jumppaa.

Mitä kaikkea voidaan keksiä? Tai mitä kaikkea te, osallistujat, keksitte.

Kauden virallinen julkistus on tiistaina 4. elokuuta, ja meillä Rotikassa on ollut mukavasti kiirettä kääntää ohjeet ja säännöt. Ja videotkin, tällä kertaa. Laitamme videot suomenkielisillä teksteillä FLL Suomen Youtube-kanavalle.

Lisäksi FLL:n maailmanlaajuinen katto-organisaatio (eli sääntöjen ja pelikentän kehittäjät ja muut toimijat) ovat miettineet ja keksineet ratkaisuja, joilla päästään kisaamaan FLL:ssä, vaikka se pahamaineinen toinen aalto tulisikin. Jossain päin maailmaa (esim. Brasiliassa tällä hetkellä) on vielä ekakin aalto menossa.

FLL:ssä olemme kuitenkin kaikki yhtä perhettä, vaikka brasilialainen ystävä ei ollut aivan varma, että voiko Brasilian Atlantin valtameressä uida — kuten Suomen Itämeressä.

Siis, ohjeet ovat tulossa, backup-suunnitelma on melkein valmis. Kausi on tuloillaan.

Tervetuloa mukaan,

-Markku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *